Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

1
2
3
1
2
3

Register

Register for National Career Fair 2017.

Attend

Attend the National Career Fair holding in the locations closest to you

Success

Network with other individuals and captains of industries to achieve success.

National Career Fair

Agenda .

CELEBRITIES/EXPERTS COACHING SESSIONS

PANEL SESSIONS

SPECIAL PRESENTATIONS

NETWORKING

Conference Schedule

TIMEEVENTTime Frame
8:00 – 9:00amArrival of Guests/Participants
9:00 – 9:05amOpening Prayer
9:05 – 9:10amNational Anthem
9:10 – 9:20amRecognition of Guest, Facilitators
9:20 – 9:30amWelcome Address by the Convener, National Career Fair (Shogbamu Oluwaseun T.)
9:30 – 10:05amTraining/ Coaching Class for Enhancing Employability Skills, Hospitality,
Etiquette, Customer Service and Personal Development

Host: Tope Aregbesola
Facilitators: Mr. Yinka Olugbodi (CEO, Team Building Limited),
Sheeju Prabhakaran (CEO, Ascentech Services Ltd.),
Mrs. Tokunbo Fasoro (CEO, Bi-Solutions Empowerment), Mrs. Ajo Babajide (CEO, JobRED),
Ope Onaboye (CEO, Proten International), Funmilayo Akinwunmi, Lolade Odunsi,
Enyioha Loius (Naijajobavenue.com.ng), Gerald Okonkwo (CEO, iFixng.com), Obiageli Aito,
Olatunde Odebiyi (CEO, Cornelliandmosh), HR Professionals from Nestle Nigeria,
Rite Foods Ltd, YDI Foundation, Feminik Logistics
35mins
10:05 – 10:20Best practices on CV writing, Interviews, Internships and
the transition into the labor market by Jobberman/Stutern Team
15mins
10:20 – 10:35Presentation by Mr. Yinka Olugbodi15mins
10:35 – 10:55Panel Session/ Q&A with some Class Facilitators20mins
10:55 – 11:00Interlude/ Networking (DJkooljay)5mins
11:00 – 11:15Special Presentation 1: The Need for HSE and Project Management
by Dapo Omolade (CEO, Hybrid Group of Companies)
15mins
11:15 – 11:30Presentation 2: Massive Employment and Empowerment
Platform By Lai Labode (MD/CEO, CeLD innovations Limited
15mins
11:30 – 11:40Presentation 3: The Tax Regime in Lagos By Ayodele Subair
(Executive Chairman, LIRS)
10mins
11:40 – 12:00Short Break: (Networking/Interview and Exhibition Session) 20mins
12:00 – 12:10Interlude (Comedy/Music Performance)10mins
12:10 – 1:10Entrepreneurship Panel Session: The Bold Move for Enhancing
New Business Opportunities
Babajide Guerrero
60mins
Presentation by Mrs. Adetoro Suleiman (Chairman/MD, Feminik Logistics)10mins
Q&A with Panelists: (45mins)
Panelists: Shola Animashaun (CEO, SAPhotoAcademy), Mrs. Adetoro Suleiman (MD, Feminik Logistics),
Ajayi Oluwatobi (CEO, Jetvan Automobiles Ltd.), Marcus Owolabi (Founder, mycelebrityandi.com),
Nelson Jack (CEO, NELSON JACK Ent.), Elenu d Comedian
45mins
1:10 – 1:55Entrepreneurship Panel Session: The Bold Move for Women in Business
Q&A with Panelists
Panelists: Tosin Oshinowo (Lead Architect, cmDesign Atelier), Lily Aninyei (CEO, The GreenRoom Nigeria),
Fowale Omikunle (CEO, TeachforNigeria), Mrs. Elohor Aisien (CEO, Beth Models), Raufu Aishat (CEO, Aeesha Collections)
45mins
1:55 – 2:05Interlude (Networking/Exhibition/Comedy/Music Performance) 10mins
2:10 – 3:10Panel Session: The Bold Move for Corporate Governance and Leadership
Host: Eniola Joshua (Youth Advocate)
60mins
• Presentation by Senator Babajide Ojudu (Special Adviser to the President on Political Matters): 10mins
• Q&A with Panelists:
Panelists: Mr. Abisoye Fagade (CEO, Sodium Brand Solution), Mr. Seleem Adegunwa (MD,
Rite Foods Limited), Chief Shina Peller (CEO, Aquila Group), Jacqueline Aki (CEO, James
Cubitt Interiors), Dapo Omolade (CEO, Hybrid Group), Dimeji Audu
50mins
VOTE OF THANKS BY FAVOUR OZOR
CLOSING PRAYER BY TOBI BAMIGBELU
PRESENTATION OF CERTIFICATES: TENN ZIPA/ IDOWU SHOGBAMU
3:30 – 5:00PMREFRESHMENTS, EXHIBITION, NETWORKING AND TALENT DISPLAY/PERFORMANCES

Registration

Register as an Intern, Speaker or Sponsor
p

Intern

INTERNSHIP/ EMPLOYMENT APPLICATION
p

Speaker

SPEAKER/ FACILITATOR/ MENTOR/ APPLICATION

p

Sponsor

SPONSOR/EXHIBIT/ VOLUNTEERS APPLICATION